Angry Birds 2

Pengembang
Rovio Entertainment Ltd
Tanggal Rilis
2015-07-30
Version
Varies with device
Requirement
Varies with device
Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 ulasan pelanggan)

$0.00

Unduh Gratis

Deskripsi Produk

Angry Birds kembali dalam susulan untuk permainan mudah alih yang terbesar sepanjang masa! Angry Birds 2 memulakan era baharu permainan lastik dengan grafik yang amat menakjubkan, tahap pelbagai peringkat yang mencabar, ketua khinzir yang licik dan lebih banyak kemusnahan.

PILIH BURUNG ANDA!
Ianya merupakan strategi lastik yang paling hebat – ANDA memilih burung yang mana akan dilemparkan seterusnya! “Tetapi itu menjadikan ia lebih mudah, bukan?” SALAH! Anda akan perlu untuk memilih dengan bijak jika anda mahu menghentikan telur-telur itu dari dihancurkan. Tambahan lagi, musnahkan blok bagi mengisi Destruct-O-Meter dan mendapat burung-burung tambahan!

TAHAP PELBAGAI PERINGKAT YANG BAHARU!
Anda tidak pernah melihat Pulau Piggy seperti ini – tahap yang mengagumkan serta menakjubkan penuh dengan tumbuh-tumbuhan eksotik, perkara yang aneh dan banyak mara bahaya. Dan kerana khinzir-khinzir yang nakal itu sedang membina menara mereka yang terhuyung-hayang betul-betul di bawah paruh anda, banyak tahap yang mempunyai pelbagai peringkat. Uh oh.

JAMPI-JAMPI YANG MENAKJUBKAN!
Ribut Salji, Cili Pedas, Itik Keemasan dan jampi-jampi lain yang keterlaluan memberikan anda satu kelebihan terhadap khinzir-khinzir yang khianat. Dan apabila anda betul-betul memerlukan bantuan, cuba teka siapa yang bersedia untuk membuat kameo menghancurkan khinzir? Itu betul, ianya adalah Mighty Eagle yang sangat menyukai sardin. Oh yeah!

MENCABAR PEMAIN LAIN!
Mencabar pemain dari seluruh dunia dalam Arena untuk melihat siapa yang pelempar burung yang paling tegar di antara mereka semua. Bermain kejohanan baharu setiap hari, dapatkan bulu burung untuk menaikkan tahap burung anda dan berdepan dengan persaingan yang paling sukar di planet ini. Berdepan dengan permainan!

MENGALAHKAN KETUA KHINZIR!
Ada beberapa khinzir yang sangat jahat di Pulau Piggy, dan kemahiran lastik anda diperlukan untuk mengalahkan mereka. Mandur Khinzir, Chef Khinzir dan terkenal Raja Khinzir tidak akan berhenti untuk mengambil telur-telur anda. Adakah anda akan membiarkan mereka terlepas begitu sahaja? Ini adalah masa untuk memberi pengajaran kepada khinzir-khinzir itu.

1 ulasan untuk Angry Birds 2

  1. Stox
    5 dari 5

    Game này từ lúc mới ra đến giờ chơi hoài không chán! càng qua cửa độ khó càng tăng lên. Đánh giá 5 sao cho game này!

Berikan ulasan